Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
I går var det alltså midsommarafton, och det kunde man gissat utan att titta i almanackan. Detta på grund av att vädret var riktigt midsommarväder, i alla fall här i Falkenbergsområdet
Nyttig och lättlagad snabbmat. Nytt år – nya sunda matvanor. Sunt för mig är, som vanligt, en blandning av högt och lågt, dvs nyttigt 80% och mindre nyttigt 20%
Jag borde rensa ur kylen oftare. Igårg blev det en fisksoppa som var mycket god. Blev lite annorlunda mot om jag hade handlat ingredienserna, en av fördelarna med att ta det man har hemma
Hej,. Vilket väder det är ute. Så varmt och skönt. Jag antar att ni är många som kommer att grilla i helgen och jag tänkte passa på att ge er ett litet desserttips