Frittata är något som både är enkelt, gott, mättande och givetvis går att göra helt Paleo. ) Man kan variera innehållet beroende av vad man har hemma, rester från gårdagens middag är perfekt att blanda ner
Ur min bok. “Paleo – Naturlig mat & livsstil”. Foto. Peo Quick. Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
Ta fram en stor stekpanna, häll i oljan och sätt på högsta värmen. Blanda ihop fiberhusk, lökpulver, vitlökspulver, 1krm peppar och 1krm salt och häll upp i en skål
GI kladdkaka med vispgrädde & färska hallon. Då blev det tydligen två bakrecept på raken då jag inte riktigt blev nöjd med rotfrukterna till den grillade kycklingen igår, men kan alltid lägga upp receptet på kycklingens marinad till er som gillar stark mat & mycket chillie
Jag brukar ju säga att jag oftast lagar all mat från grunden. Men det finns undantag. Ibland testar jag glutenfria nyheter, om inte för annat så för att kunna berätta för er om sånt som dyker upp i affärerna