Fortsätter på temat med vitt i glaset, den här gången med smörstekt röding på tallriken. Serverad med kokt färsk potatis och lite sallad blir det en relativt snabblagad rätt med lyxkänsla
Nu på sommaren är det smidigt att använda kräftstjärtar och räkor till olika recept tycker jag. Det är ju redan klart att äta och blir gott att blanda ihop med en krämig sås och lite pasta
Tips. Använd färska bär eller tina frysta. Sätt ugnen på 50 grader. Mixa bären till en slät puré och söta med lite agave eller honung om bären inte är tillräckligt söta i sig själva
Vilken härlig dag det har varit idag, flera sådana vill vi ha. Har haft nattgäster och massor av bus. När vi åkte hem med de små godingarna så givetvis är det väldigt svårt att slita sig därifrån
 Dagens hittepå, gott blev det. 4 portioner Biffar ca 400 g köttfärs 1 ägg 2 msk tomatpuré 1 msk senap 2 msk olja ½ dl vatten lite svartpeppar, salt och basilika smör att steka i Sås 2½ dl matlagningsgrädde 1 tärning köttbuljong hel rosépeppar efter smak, ca 1 msk lite salt och peppar Ruccola 4 portioner pasta Rör ihop alla biffingredienser, forma och stek biffarna i smöret