Goda recept

Goda recept

  • 147 Recept
Fylld korv

Fylld korv

Blanda grädde och senap i en ugnsfast form. Tärna tomaten och blanda med gurkmixen. Skär en skåra längs med korvarna och fyll dem med tomat- och gurk-mixblandningen

Fåraherdens köttfärspaj

Skala potatisen och skär den i bitar. Koka den mjuk i saltat vatten, ca 15 min. Häll av vattnet och mosa potatisen
Supersnabb Kyckling & Blomkålsgryta

Supersnabb Kyckling & Blomkålsgryta

Den är krämigare och godare än de på burk). Den är krämigare och godare än de på burk). Jag gjorde bara 2 portioner men dubbla receptet bara om ni är fler
Exotisk kassler

Exotisk kassler

500 g kassler. 11 st purjolök. 11 st paprika. 11 st banan. 11 st ananasringar. 11 st mandarinklyftor. 13 dl vispgrädde
Ostfyllda rullader

Ostfyllda rullader

Bjuder här på ett middagstips för den aktiva och hungriga småbarnsfamiljen. Gör så här för att inte hamna i tidsnöd, eller riskera att äta kött som växer i barnens munnar
Torskrygg med bacon och gräslök

Torskrygg med bacon och gräslök

1. Salta och peppra torskryggarna och lägg i en ugnsfast form. 2. Blanda samman alla övriga ingredienser utom osten
Köttfärs och vitkålsgratäng

Köttfärs och vitkålsgratäng

  500 g Köttfärs. 1  800 g Vitkål. 1  100 g Lök (gul). 1  10 g Vitlök. 1  1200 g Krossade tomater. 1  2 msk Köttfond (koncentrerad)
Biffar med chevré

Biffar med chevré

Helt underbart goda när chevrén är krämigt fin och smått börjar sipra ut i biffen. Det har verkligen ingen större betydelse i det här receptet
Kvibilleost till förrätt på nyår

Kvibilleost till förrätt på nyår

receptkälla. recept. Julhelgen är över. Efter en hektisk höst valde jag att totalt koppla ner mig från bloggandet
Läcker förrätt - Parmarullar med getost

Läcker förrätt - Parmarullar med getost

Recept. Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. -). ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Festliga förrätter till nyår

Festliga förrätter till nyår

De här goda snittarna går snabbt att göra och smakar både salt och sött. Klicka på bilderna för att komma till respektive recept
Festbricka med goda små munsbitar

Festbricka med goda små munsbitar

Rullarna går bra att frysa, men blir godast om de värms en stund i ugnen, när de ska ätas. Fyllda champinjonhattar
Grönkålspaj med ädelost och valnötter - Sara Bäckmo

Grönkålspaj med ädelost och valnötter - Sara Bäckmo

IngredienserPajdeg. 100 gr smält smör2,5 dl vetemjöllite salt2,5 kryddmått bakpulverFyllning. 300 gr mangoldbladolivolja4 ägg3 dl visp- eller mellangräddesvartpepparsalt140 gr (1 paket) ädelost1,5 dl hackade valnötter