Paj

Paj

  • 56 Recept
Plommonpaj

Plommonpaj

Smörj en pajform med smör och strö socker i botten. Blanda alla ingredienser till pajdegen och toppa plommonen med degen
Plommonpaj

Plommonpaj

En saftig och härlig plommonpaj som verkligen smälter i munnen. Än finns det en hel del plommon att hitta så jag passade på att baka den här goda plommonpajen för någon vecka sen
Smördegsflarn med lax, potatis och citronkräm

Smördegsflarn med lax, potatis och citronkräm

1 smördeg, kyld på rulle (à 250 g) 1 ägg 0,5 dl crème fraîche, 32 % 2 dl riven ost, smakrik 400 g färskpotatis, kokt och kall 200-250 g varmrökt lax 75 g rom (röd stenbitsrom, löjrom eller forellrom)
Räkpaj

Räkpaj

Gör pajdegen enligt receptet på brieostpaj. Krama ur den tinade spenaten och fördela i pajskalet. 1Häll i pajskalet och grädda i 30 minuter
Kycklingpaj med bacon

Kycklingpaj med bacon

Ingredienser Deg 3 dl vetemjöl 125 gram matfett 2 msk vatten 140 gram bacon 2 st kycklingfilé(er) 1 st purjolök(ar) 1 klyfta(or) vitlök(ar) 1 tsk curry 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar 1 dl ost , riven äggstanning 3 st ägg 2 dl mjölk 1 dl grädde Köp receptet
Kycklingpaj - Recept | Arla

Kycklingpaj - Recept | Arla

Fördela blandningen i pajskalet och strö över resten av osten. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter Nagga pajskalet med en gaffel och låt vila i kyl ca 30 min. Förgrädda pajskalet ca 10 min