40DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Jag har haft förmånen att vara UF (Ung Företagsamhet) rådgivare till ett gäng entreprenöriella tjejer här under vintern
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Still sick. Och nu känns det som att en förkylning är på gång också. Jag har ätit marinerade vitlöksklyftor så det sprutar ur öronen för jag ska minsan inte åka på nåt mer, det räcker med halsfluss för min del
Bakade denna tårta till min underbara mamma som fyllde år igår. Den blev riktigt god. Jag bakade vanliga ljusa bottnar och fyllde med en daimfluff och hallonmousse, spacklade och spritsade rosor med en vit chokladfrosting
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Skär korven i stavar och bryn med den hackade löken i en stekpanna. Tillsätt paprikapulver och mjöl, rör om och tillsätt vatten, tomatpuré och buljongtärning
Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur och grovhacka paprikan. Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs mjuk på inte alltför hög värme och utan att löken tar färg