Bak

Bak

  • 12 Recept
Fröknäcke

Fröknäcke

Grädda i ca 1 timme i 150 grader 2 dl majsmjöl. 1 dl solrosfrön. 1 dl sesamfrö. 0,5 dl linfrön. 0,5 dl matolja
Fröknäcke

Fröknäcke

Grädda i ca 1 timme i 150 grader 2 dl majsmjöl. 1 dl solrosfrön. 1 dl sesamfrö. 0,5 dl linfrön. 0,5 dl matolja
Saffransbullar med vanilj

Saffransbullar med vanilj

Ingredienser Portioner. 45 st 50 g färsk jäst 150 g smör eller margarin 2 påsar saffran (à 1/2 g) 1 1/2 dl strösocker 5 dl mjölk 250 g kvarg (10 %) 1/2 tsk salt 1 ägg 17 dl vetemjöl (15-17 dl motsvarar 900-1020 g) Fyllning 200 g rumsvarmt smör eller margarin 1 1/2 dl strösocker 4 tsk vaniljsocker Till pensling ägg pärlsocker Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Mockarutor

Mockarutor

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Kakan 300 gram smör 1 dl mellanmjölk 1 dl kaffe , kokt, kallt 5 st ägg 5 dl strösocker 5 dl vetemjöl 2,5 tsk bakpulver 1 msk vaniljsocker 1 dl kakao 0,5 tsk salt , fint Glasyr 100 gram smör 3 msk kakao 0,5 tsk salt , fint 3 msk kaffe , kokt, kallt 5,5 dl florsocker Garnering 1,5 dl Riven Kokos Redskap 1 st bakplåtspapper Köp receptet
Godaste lussebullen

Godaste lussebullen

Ger 1 sats, ca 40 bullar 2 paket saffran (à 1/2 g) 2 dl socker 2 msk rom eller vatten 50 g jäst 175 g rumsvarmt smör 5 dl rumsvarm mjölk (3 %) 1/2 tsk salt 800 g vetemjöl (ca 13 1/2 dl till 1 sats) 1 dl russin mjöl till utbakning 1 ägg till pensling Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Grymt goda Kanelhavrekakor

Grymt goda Kanelhavrekakor

3 dl havregryn. 1 1/2 dl vetemjöl. 1 1/2 dl strösocker. 1 tsk bikarbonat. 1-2 tsk kanel. 150 gram smör rumsvarmt