Riktigt smarrigt vart det och något vi måste göra fler gånger, en ny favoritmiddag. Jag är verkligen en kycklingmänniska som lätt skulle kunna äta kyckling varje dag, plus fisk&skaldjur, såklart
Skrivet 2016-07-07 Klockan 13. 24. 21. Vi brukar alltid spara en lite bit av julskinkan och för ett tag sedan togs sista biten upp ur frysen för att användas i en god pastasås
Köttfärslimpa. 2016-10-20, 19. 50. Lagade lite hedlig husmanskost i dag, köttfärslimpa med kokt potatis & Gräddsås, lite saltgurka & lingonsylt eller varför inte vinbärs gele till så klart
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
Ansa och strimla purjolöken. Skala och skär moroten i tändsticksstrimlor. Riv vitlöken. Skala räkorna. Fräs purjolök, morot och vitlök i en gryta med matfett, ca 3 minuter
Denna middag går så snabbt att fixa och blir SÅ GOD. Tillbaka till vardagen igen (i alla fall för min del) och då vill jag bara dela med mig av min vardagsräddare