Dulce de leche, på kokosmjölk2 burkar kokosmjölk (ca 800g)2 1/2 dl mörkt muscovadosocker (ljust är också ok)2 krm äkta vaniljpulverBlanda alla ingredienser i en vid tjockbottnad kastrull, koka upp och låt sjuda i ca ett par timmar, rör om ofta så det inte bränns vid
, Lägg ett lager kött i bottnen på tryckkokaren eller i en kastrull. Häll vattnet ner utmed kastrullkanten, den minsta mängden i tryckkokare, största mängden i kastrull
Om nötsvansen kokas i tryckkokare blir den färdig på ca 1 tim. Denna klassiker bland goda soppor tar sin tid att laga, passar därför utmärkt att göra i stor sats till bjudmat eller matlag
Men med hjälp av tryckkokaren går det så snabbt. Jag hällde i lite extra vätska för att det inte skulle koka torrt i tryckkokaren, men nästa gång behöver jag inte göra det då det var ganska mycket vätska kvar när vi skulle äta