Dessert

Dessert

  • 35 Recept
rabarberpaj lchf

rabarberpaj lchf

Skölj och skala rabarbern. Skär rabarbern i ca 0. 5-1 cm tjocka skivor. Sprid ut dem i en ugnsform. Strö över sötströ och kanel över rabarbern
Rabarberpaj med kokos

Rabarberpaj med kokos

700 g rabarber. 10,5 dl socker till rabarbern. 1100 g smör. 11,5 dl vetemjöl. 11,5 dl socker. 11 dl kokos. 11 dl havregrynSätt ugnen på 175 grader
"Mitt köks" Coleslaw

"Mitt köks" Coleslaw

Så här gör du. 10 minuter. Strimla kålen fint. Skala och riv moroten. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Äppelpaj med havregryn

Äppelpaj med havregryn

Sätt ugnen på 200 grader. Skala äpplena och kärna ur dem. Skiva dem och lägg i en smord pajform (smörj med lite av smöret innan du gör smuldegen)
Smulpaj med hallon

Smulpaj med hallon

Börja med att sätta ugnen på 200 grader. Blanda smör, mjöl, socker och havregryn i en bunke tills det blir smulor
Smulpaj med jordgubbar och hallon

Smulpaj med jordgubbar och hallon

En riktigt somrig paj. Receptet är för 4-6 personer. Smulpaj. 125 g smör eller margarin. 3 dl vetemjöl. 1 dl socker
Varm choklad med extra ALLT!

Varm choklad med extra ALLT!

En kopp varm choklad med extra ALLT. Den snabbaste och kanske godaste ”efterrätten” du kan slänga ihop på nolltid
Smulpaj med blandade bär

Smulpaj med blandade bär

180 g vetemjöl (3 dl). 110 g vaniljsocker (1 msk). 145 g strösocker (½ dl)
Gratinerade bär med vit choklad

Gratinerade bär med vit choklad

Denna härliga dessert, som påminner en hel del om Gino, gjorde jag för ett tag sedan när vi hade vänner på besök
Rabarber smulpaj

Rabarber smulpaj

Smält matfettet i en kastrull och rör ner socker, vetemjöl och havregryn. Blanda socker och potatismjöl med den skurna rabarbern direkt i formen
Knäckig paj

Knäckig paj

Sätt ugnen på 200°C. Skala och kärna ur äpplena och lägg dem sedan i en smord form. Strö socker och kanel över äpplena
Jordgubb-rabarber paj

Jordgubb-rabarber paj

För 6 personer. Ingredienser. 400 g rabarber. 300-400 g jordgubbar. 2dl socker. 2 dl vetemjöl. 2 tsk bakpulver. 1 ägg