Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Gårdagens middag blev fisk. Det var ett par veckor sen vi hade fisk härhemma och när jag såg att det var bra pris på torskrygg så fick det helt enkelt bli något med torsk
Ingredienser Portioner. 4 Rimmad torsk 4 port torskrygg (à ca 140 g) 1 1/2 msk salt 2 tsk socker 5 dl vatten Potatiscrème 600 g mandelpotatis 2 dl smetana 1/2 citron salt peppar Dillsmör 2 dl avrunna skalade räkor i lake 1/2 purjolök (à ca 100 g) 1 kruka färsk dill 100 g smör färskpressad citronsaft (några droppar) 1 ask krasse Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
När det kommer till matbordet så är ju tisdagar traditionellt fiskdagar, i alla fall i mina trakter. Jag vet dock många som inte tycker om fisk, och ännu fler som äter lite fisk för att de tycker att det är svårt att tillaga