Fisk

Fisk

Kräftbakad laxsida

Kräftbakad laxsida

800 g laxfilé. 1flingsalt. 1nymald peppar. 11 st kräftstjärtar. 12 msk crème fraîche. 12 msk majonnäs. 11. 5 dl prästost
Inlagd stekt makrill

Inlagd stekt makrill

Detta är en rätt som min mamma Wera alltid gjorde när vi hade stekt makrill över. Och makrill är det gott om i havet utanför Göteborg
Fiskfärsbiffar med kall gräslökssås

Fiskfärsbiffar med kall gräslökssås

Skär fisken i tärningar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Salta och peppra lätt och kör tills fisken är finfördelad
Havets Wallenbergare med romsås

Havets Wallenbergare med romsås

Skär fisken i bitar och lägg i matberedaren med kniven monterad. Salta och peppra, och kör tills fisken är finfördelad
Laxröra

Laxröra

Laxröra. Ingredienser. 2 dl hackad rökt lax. salt och svartpeppar. 1 1/2 dl naturell färskost. 2 dl crème fraiche
Fiskfärs

Fiskfärs

Skär fisken i mindre bitar. Lägg fisken i matberedaren tillsammans med salt, peppar, potatismjöl och ägg
Skaldjurspaté med sauce verte

Skaldjurspaté med sauce verte

Lägg fisken i bitar i matberedaren med kniven monterad. Bred ut fisksmeten i formen. Fyll på med vatten i långpannan och grädda fiskpatén, ca 45 minuter. 600 g fiskfilé
Fisk från Skagen

Fisk från Skagen

Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Lägg fisken ovanpå. Tillsätt matfett och fiskbuljong. Häll stuvningen över fisken och strö över riven ost och ströbröd
Pepparrotsfisk i ugn

Pepparrotsfisk i ugn

Ingredienser Portioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kräftströmming

Kräftströmming

Skölj strömmingen och klipp bort ryggfenorna. Salta och peppra. Vik filéerna dubbla med den köttiga sidan utåt och lägg dem lite omlott i en smord ugnssäker form
Gubbröra med matjessill

Gubbröra med matjessill

Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 1 burk matjessillfilé (à 200 g) 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt svartpeppar Till servering gärna knäckebröd Lägg till i inköpslistan