Skeda den såsen över kycklingfiléerna och lägg på halverade tomater. 1 ask coctailtomater. Gör så här. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form
Igår lyckades jag slänga ihop en magiskt god pad thai. Åh den blev så himla bra. Receptet fick jag av en thailändsk försäljare som jobbar i en asiatisk livsmedelsbutik, Thailaan Supermarket
Jag måste erkänna att jag faktiskt också tycker att pajerna blir godare utan pajkanten och dessutom går det mycket snabbare att göra iordning maträtten när man slipper knöla med pajskalet (jag i ett nötskal
Mixa brödet och smöret i en matberedare. Jag har utgått från ett recept från MatplatsenLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Absolut ingen helgmat, utan ett nyttigt vardagsalternativ ibland. *Funkade bättre med tonfisksås med tomat & oliv och en hel del riven parmesan över det
Jag gillar inte att slänga mat och det undviker jag så långt det går, antingen så gör vi matlådor till frysen eller så ser vi till att använda resterna
Min vecka hittills har inneburit jobb i vanlig ordning, och sen ett informationsmöte nere på skolan. Mixa samman till en deg, gärna med hjälp av matbrerdare eller assistent