Vendetta, kyckling med ris - skär alla ingridienser, strimla kycklingen, koka ris. - Börja med att värma salt i torr stekpanna. Lägg i olivolja 1 dl Tina Tassirnafas
Krispig lax i krämig parmesan- och citronsås Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lax 250 gram laxfilé(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1,5 tsk olivolja 1 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 25 gram parmesanost 0,5 st citron(er) 0,5 kruka(or) färsk gräslök Varm kålsallad 150 gram brysselkål 1 klyfta(or) vitlök 0,5 tsk chiliflakes 1,5 tsk olivolja 125 gram grönkål 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Mozzarella- och spenatlasagne Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur och grovhacka paprikan. Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs mjuk på inte alltför hög värme och utan att löken tar färg www.koket.se
Toast Skagen Hacka räkorna grovt och blanda dem med majonnäs, crème fraiche och dill. Smaka av med salt, peppar och citronsaft Hemmets Journal