Ta gärna fram den 1 timme innan utbakning för enklare hantering. Tweet Pin It Skriv ut. Pepparkaksdeg är jättenkelt att göra själv och det blir så himla mycket godare än färdig deg och vi tycker också att det är betydligt enklare att göra pepparkakor av en hemmagjord pepparkaksdeg än med en färdigköpt då den hemmagjorda håller ihop mycket bättre
Gott och knaprigt knäckebröd med olika frön. I torsdags hade jag ju min sista semesterdag och då passade jag på att baka de här goda knäckebrödet med olika frön på
Jag gjorde dessa knäckebröd här hemma för ett tag sedan och dom blev storfavoriter direkt. Dom äts inte bara när man är hungrig, utan jag har märkt att de även fungerar som godis
Lussekatter. När jag ändå hade en dag ledigt passade jag på att baka. Först skulle det varit till morfar men eftersom min man typ hinner äta upp alla innan de kommit till morfar så fick jag göra dubbel sats haha
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Den här helgen har börjat riktigt bra, och inte är den slut än. I fredags kväll åkte vi ut till våra vänner och deras familjs sommarstuga som ligger precis nere vid vattnet
Bakmammorna älskar chokladbiskvier. Vi äääääälskar det. När vi växte upp kunde man köpa det i kiosken på gymnasieskolan och när vi var i Tyskland en gång lyckades vi hitta tefatsstora biskvier i ett bageri