Sill

Sill

  • 5 Recept
BASILIKASILL

BASILIKASILL

Plocka upp sillbitarna och låt dem rinna av lite. Skär sillen i centimetertjocka bitar. Varva sill, basilika och creme fraiche-blandningen i en burk
TRANBÄRSSILL MED ROSMARIN

TRANBÄRSSILL MED ROSMARIN

Skär sillfilléerna i sneda bitar och varva dem med lagen från förpackningen i burken. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny SillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 3 msk rosmarin, hackad, färsk. 1 pkt Abba 5-minuterssill
VITLÖKSSILL

VITLÖKSSILL

Låt sillen rinna av ordentligt i ett durkslag (skär i bitar om du har hela filéer). Blanda sillen med gräddfil, majonnäs, vitlök, citronskal och eventuellt lite finhackade örter
SOLSKENSSILL

SOLSKENSSILL

) från sillen och skär den i bitar. Varva sillbitarna, citruscesten, silverlöken, lagerblad, vitpepparkorn och vaniljstången
ROMSILL

ROMSILL

Blanda ihop alla ingredienser och vänd till sist ner sillbitarna. Häll av lagen från sillen och skiva sillen i bitar 2. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny SillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 1 pkt Abba Sill på 5 minuter i bit eller filé