Mina Favoriter

Mina Favoriter

Fisk & chips med örtmajonnäs

Fisk & chips med örtmajonnäs

Skär torsken i breda strimlor. Vänd dem i mjöl blandat med salt och peppar. Blanda mjöl och majsstärkelse till frityrsmeten
Sill med bacon & pepparrot

Sill med bacon & pepparrot

Ingredienser Portioner. 4 100 g finskuret bacon 1 förpackning 5-minuterssill 1 dl majonnäs 3 dl gräddfil 2 msk riven pepparrot på tub 1/2 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Real Mayonnaise 20 % rabatt Hellmann's 400 g Mer info Ladda kupong
Torikatsu - krispig kyckling med kimchislaw

Torikatsu - krispig kyckling med kimchislaw

Torikatsu4 kycklingfiléer (minutfiléer, utbankade) [à 150 g] 1,5 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade (stora) 3-4 dl pankoströbröd salt neutral olja, att steka i
OstBaconRingar

OstBaconRingar

Skiva löken så du får stora ringar. Linda baconet runt ringen. Blanda Philadelphia med övriga osten. Smeta ihop och lägg i mitten av baconringen
Fiskgratäng med broccoli och dragon

Fiskgratäng med broccoli och dragon

Ingredienser Portioner. 4 600 g färsk eller fryst fisk, t ex torsk, kolja, sej eller hoki 250 g broccoli vatten salt 4 msk vetemjöl 3 dl fiskbuljong (tärning vatten) 1 dl grädde 1/2 tsk medelhavssalt 1/2 krm kajennpeppar 1 msk hackad dragon 1 - 1 1/2 dl riven ost Lägg till i inköpslistan
Svamp- och baconöverbakad laxfilé

Svamp- och baconöverbakad laxfilé

600 g laxfilé. 1½ msk smör till formen. 1½ tsk salt. 11 burk kantareller (110 g). 11 liten gul lök. 1½ msk smör