Inget – alltså verkligen inget – slår hembakta wienerbröd. Men ibland pallar man bara inte kavla och vika och kavla och vika i all evighet oavsett hur gott det blir när man är klar
Ida, mellantösen, äter havregrynsgröt i stort sett till varje frukost och det är väl inte utan, att hon nu söker andra vägar och smaker för att få variation
Äntligen lyckades jag genom Årstidernas låda få tillgång till ramslök. Den goda primören är annars inte helt lätt att få tag på och nu när jag hade en knippa gällde det att utnyttja den väl
Ingredienser, 6 personer3 st yufka (filodeg finns i butiker med utländsk sortiment)1 lök2 knippen spenat200 gr fetaost3 st ägg5 dl mjölk1 dl olivoljaSalt, pepparGör så här1 Hacka löken i tärningar
Otyget med chipsätandet har fått vårt kära Folkhälsoinstitut att åtskilliga gånger höja ett förmaningens finger och beskäftigt läxa upp oss mindre vetande medborgare om det olämpliga i att undergräva vårt välbefinnande med sådan skräpföda