Nu ska jag in och fota mina fröknar, som jag är oändligt tacksam över att få göra. Grundreceptet hittade jag hos duktiga By Diadonna men som jag i vanlig ordning ändrade en aningens i för att få den mer lchfvänlig
Jag testade många recept och prövade mig fram tills jag hittade ”det perfekta browniereceptet”. Sen så kan man ju variera detta recept på många olika sätt… som att ha på kakdeg
Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, olivolja, honung och salt och rör om tills jästen löst sig. Blanda i vetemjölet lite i taget men spara ungefär 1/2 deciliter till utbakningen
Här ser ni en äppelkaka som jag tycker blev både saftig och luftig. Dessutom har jag smaksatt den med lite bittermandelarom, vilket ger en mild smak av mazarin
FördegLös jästen i vattnet. Blanda i övriga ingredienser och låt vila i rumstemperatur i 30 min. Vetedeg, fortsättningBlanda alla ingredienser utom saltet med fördegen
I helgen hade vi mysiga vänner över så jag gjorde denna kakan som jag ska ge er receptet på nu. In i ugnen i 26-30 min (jag hade min kaka i 27 min och den blev inte så kladdig men kan va beroende på ugn också, mina grader stämde kanske inte helt som varmluftsugn tex, men men, man får provsticka så har man mer koll nästa gång Ingredienser
Recept kommer här. Recept. Jag tog ut mina efter 17 min. Enkla chokladmuffins som man snabbt svänger ihop och som inte kräver mycket av ens tid är ett toppen alternativ att ha till hands ibland
Mina allra godaste biffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak. Havregryn för lite frasig yta och ägg och potatismjöl för form och konsistens och jag byter inte bort detta vinnande recept som alltid blir så klockrent gott