Hej alla. Semestern börjar lida mot sitt slut och på måndag börjar verkligheten om igen. Det har varit en skön semester även om vädret varit ganska dåligt rent ut sagt
Måndag idag och ny vecka. Hoppas ni haft en härlig helg trots regn och rusk. Vi har ägnat hela helgen åt att hjälpa Lars mormor med att flytta, så jag är väldigt tacksam för att vara ledig idag och vila
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Smörgåstårta LCHF – Paleo. Foto Lindha Vikström. Smörgåstårta à la Ecocaféet. Som jag skrivit tidigare så jobbar jag som receptkonsult åt nyligen öppnade Ecocaféet i Östersund
Vegetarisk smörgåstårta med hummus och fetaostkräm. Som vegetarian är det inte alltid lätt att hitta en vegetarisk smörgåstårta ute i affärerna men misströsta ej
Bröd750 g formbröd, 18 kantskurna skivor (Jag använde Pågen Längtan fullkornsråg malt)Äggfyllning6 kokta äggGräddfilVitpeppar, saltPersiljaMosa de hårdkokta äggen, blanda med gräddfil till lagom bredbar konsistens
Jag slog till och gjorde matlista sista dagen på julledigheten. Sedan for jag och jobbade, hämtade barnen, lämnade de två äldsta i stallet, tog med mig Yngste till affären tillsammans med min jättelånga inköpslista
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Gör så här. Hetta upp en tjockbottnad gryta. Häll i rapsoljan och låt denna bli het. Lägg i kött, timjan, rosmarin, svamp, lök och morötter, bryn ca 5 min till det fått fin färg