Hej fredag. Här kommer ett bra tips på en supergod helgmiddag. Fläskfilé, bacon och champinjoner är klassiska, goda smaker tillsammans och här får de sällskap av en god gräddig sås med smak av dragon och vitt vin
Skär kycklingen i cm stora bitar och börja stek dem i olja. Skär paprikorna, chilin och purjolöken i lämpliga bitar och häll ner i pannan och stek tillsammans med kycklingen
Tillsätt alla kryddor, bönor och krossade tomater och låt puttra några min, smaka av med salt. 1400 g krossade tomater. 5 tsk cayennepeppar 400 g kokta svarta bönor på burk, (bruttovikt), avsköljda 400 g krossade tomater 200 g nachochips 70 g riven ost 2 dl gräddfilHetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och stek färsen
Ankbröst 1. Sätt ugnen på 150°. Lägg ankbröstet med skinnsidan ner i en kall teflonpanna. Sätt på plattan och stek tills ankbröstet fått en fin gyllenbrun färg