Blanda ner teriyakisås och nudlar till det wokade köttet. Jag undviker gärna kolhydrater men äter gärna mycket grönsaker och tycker om det mesta i grönsaksväg
Häll i grönsakerna och låt brynas tillsammans med kycklingen ett tag. 1 påse wok grönsaker. Strimla kycklingen (eller häll i chicken fillet påsen) och bryn den i lite olja eller Fry easy (sprayolja)
Lyft ur kycklingstrimlorna och lägg i samma skål som de wokadegrönsakerna. Löken skivar du givetvis sist så de andra grönsakerna inte tar smak från den
Gör så här. Rör ihop alla ingredienser till såsen. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Strimla kycklingen och stek i oljan i en stekpanna tills kycklingen fått färg
Ingredienser Portioner. 4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen