torsk

torsk

Torskrygg med rödbetskornotto

Torskrygg med rödbetskornotto

640 g torskrygg. 1Kornotto3 dl korngryn (hela) 2 färdigkokta rödbetor, medelstora 2 schalottenlök, finhackat 3 klyfta vitlök, finhackade 50 g smör 1 dl vitt vin 3 dl hönsbuljong 150 g parmesanost salt peppar grönkål olja, till fritering
Torskrygg med svartkål

Torskrygg med svartkål

Låt torsken rimma en stund i saltlag så blir den lite fastare och skivig när du ugnsbakat den. Lägg i torsken som du delat i två portionsbitar
Torskgratäng med spenat och fetaost

Torskgratäng med spenat och fetaost

600 g torskrygg i portionsbitar. 1Lägg torsken i en ugnsfast form med lite olivolja i botten. 600 g torskrygg i portionsbitar
Torskgratäng

Torskgratäng

Lagade en torskgratäng till middag och jag använde torskblock som jag hade tinat. 800 g torsk. 800 g torsk
Torsk i krämig basilikasås

Torsk i krämig basilikasås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 1 klyfta(or) vitlök 2 msk smör 3 dl vispgrädde 1,5 msk fiskfond 1 krm salt 1 krm svartpeppar 500 gram torskfilé , färsk 0,5 kruka(or) basilika 60 gram salladslök(ar) Tillbehör 3 dl basmatiris 300 gram morötter 1 krm salt Köp receptet Näringsvärde Kcal