sill

sill

  • 4 Recept
BASILIKASILL

BASILIKASILL

Plocka upp sillbitarna och låt dem rinna av lite. Skär sillen i centimetertjocka bitar. Varva sill, basilika och creme fraiche-blandningen i en burk
WASABISILL

WASABISILL

Häll av spadet från sillen och skär filéerna i bitar. Blanda sedan i sillen och häll över allt i en burk med lock
Ägghalvor med gubbröra

Ägghalvor med gubbröra

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 7 st ägg , kokta 1,5 msk Rödlök , finhackad 1,5 msk gräslök , hackad 1,5 msk dill , hackad 1 msk crème fraiche 50 gram ansjovisfilé(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
MOJITOSILL

MOJITOSILL

Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Pressa 1 lime i sillagen och blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny SillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 1 pkt Abba Sill på 5 minuter i bit eller filé