Rysk biff stroganoff 400 g biff (löv- eller ryggbiff passar bra) 1 gul lök 250 g champinjoner rapsolja (till stekning) 3 msk tomatpuré 1 msk vetemjöl 2 dl vatten, hett 1 msk worcestersås (valfritt) 2 tsk dijonsenap 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 3 dl crème fraîche 1 msk färsk persilja, finhackad att strö över www.koket.se
Annie Lööf-biff Får jag presentera en fantastiskt god pastasås med lövbiff, champinjoner, crème fraiche och vitlök. Ett tips är att steka lövbiffen snabbt och på ganska hög värme Bak bok mat
Rullader av lövbiff med färskost och örterLövbiff. När jag var liten trodde jag länge att lövbiff i själva verket hette lödbiff. Lägg ut lövbiffarna och bred på rikligt med färskost Karlstein
Ädellövbiff med tagliatelle 200 g lövbiff. Strimla köttet, tärna paprikan och hacka löken. Stek köttet i smör eller margarin. Låt paprika och lök steka med ett par minuter Hemmets Journal
Lövbiff med sting Ca 500 g lövbiff. Skär köttet i tunna strimlor och bryn den i smör. Krydda med salt och peppar. Häll över ca Matklubben.nu
Japansk lövbiff, teriyakimarinerad Marinera lövbiffarna i sojan i minst 30 minuter. 4 stora lövbiffar. Låt stå i rumsvärme. Hacka vitlöken fint Matklubben.nu
Krämig lövbiffsgryta Strimla lövbiffen och stek den i panna i omgångar, lätt att den annars kokas om man har för mycket på en gång i pannan Made By Rebecka