Rhubabe – fredagsdrinken Vi ska snart komma till fredagsdrinken, men först måste jag berätta något kul. Det har inte riktigt gått in ännu, men visst låter 4-3 bättre än 5-2 Karlstein
Rabarbermojito Rabarbersirap. Ansa och skiva rabarbern i skivor som är ca 1 cm. Koka rabarber, vatten och socker, 10 minuter Hemmets Journal
Gimlet Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 cl Gin 4 cl Rose's lime 0 is 0 sockerlag , eventuellt Köp receptet www.tasteline.com
Raspberry royale Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 cl vodka 2 cl sockerlag 6 cl hallonsaft , koncentrerad (eller koncentrerad svagdricka) 2 cl citronsaft 1 odefinierad mousserande vin 1 odefinierad is Köp receptet www.tasteline.com
Sommardrinkar x 2 Så kallt idag men jag dricker drinkar som påminner om sommar och sol. De här två drinkarna är enkla då de endast består av två ingredienser Mat i kvadrat
Vit sangria med mynta Skär citron och lime i klyftor och lägg in i frysen. Blanda vinet och cointreau, mynta och kanelstänger www.koket.se
Prosecco Margaritas, lite extra lyxigt Sockerlag kan användas till så mycket mer än enbart drinkar. Men sockerlag är inte enbart något jag använder till drinkarLindas Matstuga
Kockduell april 2014 Igår var det dags igen för kockduell. Vår tur att kavla upp ärmarna och visa vad vi kan prestera i vårt kök Gourmet light
Vargtass Mät upp vodka och lingondricka i en shaker med isbitar eller direkt i glas med isbitar. Skaka och sila upp ur shaker i höga glas med isbitar receptfavoriter.se
Fläderdrink med vitt vin En söt men ändå frisk drink som funkar lika bra med eller utan alkohol. Helt perfekt. Blanda kallt vitt vin och koncentrerad flädersaft i ett tjusigt glas (eller i kanna och ni är många) GinasKitchen