Sous Vide

Sous Vide

  • 6 Recept
Att laga lax Sous Vide

Att laga lax Sous Vide

De mest använda köksprylarna hemma hos mig är Airfryer, Crock Pot, SousVide-cikulatorn och vakumförpackaren
Torskrygg sous vide

Torskrygg sous vide

Tillaga fisken till perfekt temperatur med sousvide. Sousvide betyder ”under vakum”. Sousvide är ett speciellt sätt att värmebehandla mat på, utvecklat i Frankrike under 1970-talet. En portionsbit torskrygg per person värms (vakumpackad) i plastpåse till 48 – 52 grader med sousvide, beräkna 30 – 40 min värmning
Lax sous vide med sparris och hollandaise

Lax sous vide med sparris och hollandaise

In, marinera laxen, röja i köket, städa ur kylen, plocka ihop sopor, starta sousviden, hugga sparris, rensa i uterummet, glömma att ta fram äggen, plocka ärtskotten, inventera vinförrådet och blogga