Veronica

Veronica

Saffranssås med vitlök och lime

Saffranssås med vitlök och lime

1 msk vatten, hett 1 förp saffran 2 dl majonnäs 2 dl crème fraîche 1 klyfta vitlök skal av 1 st lime salt peppar
Sockerfri nutelladip

Sockerfri nutelladip

Ingredienser. 3 dl vispgrädde. 1 dl färskost. 2 dl proteinella. Gör så här. Vispa grädden fluffig. Vispa ihop färskost och nutella
Pitachips

Pitachips

1. Värm ugnen till 200°. 2. Skär pitabröd i trianglar. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla båda sidor med olivolja
Kikärtssnacks

Kikärtssnacks

1. Sätt ugnen på 225 grader. Häll av kikärtorna och låt dem rinna av i en sil och glöm inte att ta vara på spadet om du ska göra marängnästena
Festbricka med goda små munsbitar

Festbricka med goda små munsbitar

Fyllda champinjonhattar. Välj stora champinjoner och beräkna ca 2-3 per portion. Blanda 75 g bredbar leverpastej med 1 msk vispgrädde
Dumlekladdkaka

Dumlekladdkaka

Ingredienser Portioner. 12 ca 30 dumle chokladkolor (ca 220 g) 100 g smör 100 g vit choklad 1 dl strösocker 1/2 krm flingsalt 2 ägg 1 1/2 dl vetemjöl (1 1/2 dl motsvarar 90 g) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Hasselbackspumpa

Hasselbackspumpa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st butternutpumpa 1,5 msk olivolja 1 tsk havssalt 0,25 kruka(or) färsk timjan 1 krm svartpeppar 1 msk olivolja , till formen Köp receptet
Zeinas kalla bearnaise

Zeinas kalla bearnaise

crème fraiche. 1majonnäs. 1schalottenlök. 1vinäger, justera efter smak. 1dragon, torkad. 1persilja. 1senap, dijon eller vanlig