Fyllning. Hacka räkorna grovt och blanda med dill, majonnäs, pepparrot, crème fraiche och citronsaft. Smaka av med salt och peppar och bred röran på tunnbröden
Ingredienser Portioner. 4 500 g potatis 100 g rotselleri 200 g morot 1 gul lök 1 1/2 msk majsstärkelse 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar olja och smör (till stekning) Topping 2 avokador 1/2 påse blandsallad (à 65 g) 3 dl frysta tinade majskorn 2 dl gräddfil 2 dl riven ost ca 1/2 dl inlagda jalapeños 1 kruka koriander Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Fyllning. Låt kräftorna rinna av noga och pressa ur vätskan. Hacka kräftor och lax. Blanda kräftstjärtar, lax, crème fraiche, majonnäs, dill och citronpeppar
Det är sällan jag postar recept samma dag som jag bakar dem men detta blev så himla lyckat och ni var så många som frågade efter receptet på Instagram att det bara måste upp
Förrätter/smårätter. Gratinerade grönmusslor. Jag vet att det inte är alla som äter musslor. Men ska ni någon gång testa så kan jag rekomendera det här receptet
400 gr kallrökt lax. 4 msk färskost. 2-4 tsk wasabi, prova dig fram. Sesamfrö. Teriyakisås. Bladgrönt. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark