Efterrätt

Efterrätt

  • 72 Recept
Jordgubbspaj

Jordgubbspaj

SMULDEG. 125 gram smör. 4 msk socker. 1 msk sirap. 1 dl vetemjöl. 2 dl fiberhavregryn. 1 krm salt. FYLLNING. ca 0,75 liter jordgubbar, 400 gram
Lakrits- och halloncoupe

Lakrits- och halloncoupe

Ingredienser Portioner. 4 2 dl grädde 2 1/2 dl kvarg citrus 4 dl färska hallon 4 msk krossad turkisk peppar 2 dl krossade maränger Garnering hallon 4 myntakvistar Lägg till i inköpslistan
Sockerfri nutelladip

Sockerfri nutelladip

Ingredienser. 3 dl vispgrädde. 1 dl färskost. 2 dl proteinella. Gör så här. Vispa grädden fluffig. Vispa ihop färskost och nutella
Rövargodis

Rövargodis

Lägg i smöret eller margarinet i en kastrull och smält det. Ta sedan bort kastrullen från plattan. Häll nu i havregrynen och sockret och rör om till en smetig gegga - rövargodis
Chokladpudding

Chokladpudding

8 dl mjölk. 11 ägg. 11 dl maizena. 11 dl kakao. 12 msk strösocker. 12 tsk vaniljsocker. 18 dl mjölk 1 ägg 1 dl maizena 1 dl kakao 2 msk strösocker 2 tsk vaniljsockerVispa samman mjölk, ägg, maizena, kakao, strösocker och vaniljsocker i en tjockbottnad kastrull
Äppelpaj med kokos

Äppelpaj med kokos

Har precis sjunkit ner i soffan efter en lång arbetsdag, lite surr och tedrickande med grannen, köks- och tvättstugefix och en kvällspromenad med Olivia
Björnbär med havresmul

Björnbär med havresmul

Björnbär med havresmul, en enkel och spröd efterrätt. där du varvar havresmul med vaniljkvarg och björnbär i
Äppelknyten i ugnen

Äppelknyten i ugnen

Gör pannkakssmet enligt grundreceptet. Skölj och klyfta äpplena tunt. Blanda socker, kardemumma, russin, rom och nötter