När du ska laga mat i lergrytan, eller rommargrytan som den även kallas, så är det ytterst viktigt att du först lägger den i kallt vatten minst 30 minuter och att du sedan ställer i den i kall ugn. Lägg grytan i blöt minst 30 minuter i kallt vatten innan tillagning. Häll ner skyn i en gryta och låt den puttra på spisen ca 15 minuter. ca 15 minuter Häll i ca
100 gram mörk choklad, minst 70% kakao. Grädda mitt i ugnen i ca 175 grader i 6-10 minuter, ska få lite färg. Koka upp grädden med agavesirapen i en stor kastrull (bra med lite större kastrull så det inte kokar över), låt det sedan sjuda, tar en stund men efter ca 30-40 minuter börjar det hända lite i kastrullen. 100 gram mörk choklad, minst 70% kakao
Häll över den mörka chokladbrownien i formen och sätt in i mitten av ugnen i ca 25 minuter. God kväll. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Häll såsen över kycklingen och sänk värmen och låt allt småputtra ca 15 min. Detta recept på Kyckling finns sen tidigare på bloggen, passade fint nu i LCHF tider… wokade snabbt lite grönsaker till samt rörde ihop en Myntasås