Ibland är det enklaste det godaste. Inspirerad av den klassiska Aglio e Olio i en variant där kocken tillsatt pinjenötter lagade jag till detta, med zuccini som skulle få fylla ut stärkelsebomben med andra strukturer och vitaminer
Detta är ett ur gott alternativ till vanlig potatissallad. 4 portioner 1 stor skalad och tärnad zucchini 1/2 finhackad purjolök 30 g smör 1/2 dl majonnäs 2 dl gräddfil eller creme fraiche 1-2 msk fransk senap
* Det här julstöket görs i samarbete med Vegme. *. Hej. Om exakt en vecka är det julafton och jag kan bara gissa att flertalet av er är i full gång (och flera har säkert varit det länge redan
Jag använder förresten köttbullar fast det är vegetariskt. Jag har gjort köttbullar i flera år med mandel, men jag undrar om detta receptet är det jag kommer använda hädanefter
Om man kör motorvägen österut från Marseille kommer man snart till kustbergen runt Cassis. Vi gjorde det i somras och fick känna hur bilen sackade i de branta backarna
Det här är den bästa pajen. Punkt. Jag har inte ätit någon paj godare som rymmer inom LCHF. Dessutom så kan fyllningen ändras och göras helt efter det du gillar och har hemma
För några månader sedan delade jag med mig av mitt recept på Broccoli & Halloumibiffar som blev en omtyckt maträtt bland många, vilket såklart gjorde mig superglad
Så här kan det bli när man äter middag på tu man hand - med sig själv. Nja stämmer inte riktigt min vapendragare H är ju med men när hon fick önska vad vi skulle äta när killarna är på vift var önskemålet färdiga schnitzlar och kokt potatis
Kära lördagsförmiddag. Dagen började mysigt med födelsedagsplanering i mammas säng, med öppet fönster och kvittrande fåglar, och därefter åt vi en lugn frukost
God eftermiddag. Hoppas att ni har haft en bra dag så här långt. Idag har jag haft det näst sista seminariet på kursen och det handlade om något som ligger mig extra varmt om hjärtat