Vet att det ännu är många vintermånader kvar innan våren och sommaren är här men idag har jag faktiskt längtat efter att sitta ute i vårvärme och dricka iskall citronlemonad
Jag har gjort rabarbersaft flera gånger på några veckor nu. Vi är inte vana att ha saft hemma så det har känts väldigt lyxigt och gott med egengjord saft
När ingefäravattnet svalnat till under 40 grader skar jag citronerna i halvor och klämde ur all saft och fruktkött ner i kastrullen med ingefäravattnet
Då kokade jag saft istället - för då behöver man inte kärna ur bären. En annan klar fördel med körsbärssaft är att det är något av det godaste i hela världen
Klarbär är lite av svenska trädgårdars doldis, när jag tänker efter tror jag aldrig att jag har sett de sötsyrliga bären till försäljning, i min trädgård så är dom ruskigt vanliga ialla fall och till hemkokt saft passar de perfekt
Denna saft är jag uppvuxen med. Se så vackert röd saften blir. Och på det sättet så kan jag göra min rårörda rabarbersaft som speciellt minstingen fullkomligt är galen i
Ni som undrar var sommaren tog vägen så kan det var så att jag har paketerat den i flaskor och förslutit till dagar då jag känner för att ligga i en park, bada i havet, äta lunch i solen och svalka mig med ett glas härlig rårörd jordgubbsaft