Litet sherry i såsen och dijonsenap på köttet gör den här rätten till något utöver det vanliga. Hetta upp matfettet i pannan och stek köttet på båda sidor
Skär köttet i tärningar. Stek till sist köttet hastigt i en het panna och krydda med salt och peppar. Lägg upp potatisen, löken och köttet på ett fat och strö över persiljan
Köttet blev jättemört och smakade underbart tillsammans med kantarellsåsen. Förutom köttet, ingredienserna till mos och sås behövs tomater, riven västerbottenost och neutral olja
(även om han åkte på att steka köttet m. 7 hela, fina och ganska stora lövbiffar2 stora nävar riven god parmensanostDrygt 0,5 dl philadelphiaostNärmare en dl finhackad soltorkad tomat i oljaValfri mängd Haricot VertsEn stor klick smör (både till kött och Haricot Verts)Nymalen pepparLite salt till vattnet du kokar Haricot Verts iValfritt
Servera köttet nystekt med klyftpotatis och en blandad sallad. När det är ljusgult och slutat skumma läggs köttet i och får steka på medelstark värme ca 2 min per sida