Efterrätter

Efterrätter

  • 13 Recept
FARMORS VÅFFLOR

FARMORS VÅFFLOR

Vispa äggen och blanda i hälften av mjölken. Blanda i omväxlande mjöl och smält margarin. Blanda i resten av mjölken och blanda i saltet

Mager ostaka

Vispa ägg och socker. rör ner alla ingredienser. grädda i 175 grader i ca 40 minuter. 2 msk riven sötmandel
Jordgubbar glass

Jordgubbar glass

Hämta recept från Se nedan. Himmelskt god glass som du gör själv på jordgubbar, grädde, socker och ägg
Isad rabarbersoppa

Isad rabarbersoppa

Så där ja. Nu är vi hemma igen efter en husvagnstripp på en dryg vecka. Nu är det dags att börja laga mat igen som kanske kan inspirera er
Päron smulpaj

Päron smulpaj

Smält matfettet i en kastrull. Ta kastrullen från plattan och blanda i övriga ingredienser till en smulig massa

Romtopf

Använd en väl rengjord burk med tättslutande lock. Jordgubbar mognar först så börja fylla på med dem. Hälften så mycket socker som bär
Melonsallad med mynta och lime

Melonsallad med mynta och lime

Skär melonen i grova bitar. Tvätta limefrukterna och riv skalet fint. Blanda melon, limejuice, limeskal och mynta i en bunke
Raw sockerfri glass med mynta och lime

Raw sockerfri glass med mynta och lime

Vad passar inte bättre dagen efter midsommar än en syrlig hälsosam raw glass. ) Jag älskar verkligen mynta och lime så det här är min favorit glass just nu

Limesorbet

4 dl vatten 1 1/2 dl strösocker 1 dl saft från limefrukt (ca 4 frukter) Till dekor några strimlor av limeskalet Koka upp vatten och strösocker