Wienerstänger är den klassiska småkakan med hallonsylt och glasyr som alltid går hem till fikat. Fördelen med wienerstänger är de är så himla lätta att baka men att de ändå smakar så himla mycket
Anette undviker ju gluten för att hon mår bättre av det. Så när vi skulle göra en vegetarisk rätt ville vi ha ett glutenfritt börd att skopa upp grytan med
Vår semester känns långt borta nu, redan efter två veckor på jobbet. Nu är det bara att se fram emot det mysiga som kommer med hösten, tända ljus och fina höstfärger
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
De läckraste brownies som du snabbt slänger ihop. De blir härligt sega, kladdiga och SUPERGODA. Baka gärna dina brownies dagen innan servering, de blir desto godare om de får gotta sig i kylen några timmar
1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt mjölken och blanda tills jästen lösts upp. Tillsätt strösocker, kardemumma, salt, ägg, smör och vetemjöl, lite i taget
Dammsugare. Punschrullar – eller dammsugare som jag är van att kalla dem – är nog det allra godaste sättet att bli av med överbliven sockerkaka eller annan mjuk kaka