vilt

vilt

Hjortstek med enbärssås

Hjortstek med enbärssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 kg hjortstek 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 tsk enbär , krossade Sås 2 msk vetemjöl 2 dl crème fraiche 1 tsk sojasås 1 odefinierad enbär , krossade 4 dl steksky , + buljong 1 msk Gin , kan uteslutas Köp receptet
Grillad vildsvinskarré

Grillad vildsvinskarré

600 gram vildsvinskarré, 4-6 skivor. 14 msk rapsolja. 12 msk ketjap manis söt indonesisk soja. 11 krm svartpeppar
Hjortstek med timjan

Hjortstek med timjan

ca 1. 5 kg hjortstek 0. 5 msk timjan 1 msk olja 2 msk honung 0. 5 tsk salt 1 krm svartpeppar
Hjortfilé med svampduchesse och rödvinssås

Hjortfilé med svampduchesse och rödvinssås

600 g hjortfilé 1 tsk salt 1 msk pepparblandning, krossad (rosé, svart, grön) 1 msk smör. Svampduchesse750 g mandelpotatis 300 g trattkantareller 2 msk smör 1,5 dl grädde 2 äggula salt peppar
Dovhjortsbiffar med timjansmör

Dovhjortsbiffar med timjansmör

4 1 gul lök 3 msk smör 600 g viltfärs av hjort 1 ägg 2 tsk mejram 1 tsk salt 1 krm peppar 2 dl vispgrädde Timjansmör 100 g rumsvarmt smör 1 msk olivolja 1 msk finhackad färsk timjan 1 liten vitlöksklyfta 1 krm salt Lägg till i inköpslistan
Hjortbiffar med dragonsås

Hjortbiffar med dragonsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 500 gram hjortfärs 1,5 dl vispgrädde 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 0,5 tsk dragon 1 msk smör 3 st äggula(or) Sås 2 msk vetemjöl 1 dl vispgrädde 1 tsk senap , fransk 1 tsk dragon 3 dl sky , + köttbuljong Köp receptet
Hjortfärsbiffar med kantarellsås och rårörda lingon

Hjortfärsbiffar med kantarellsås och rårörda lingon

10,25 dl viltfond. 1Hjortfärsbiffar6-8 msk ströbröd 0,25 dl kalvfond 0,25 dl viltfond 1,5 dl vispgrädde 1 msk soja japansk 1 msk konjak 2 ägg 750 g hjortfärs 2 msk gul lök, riven 1 krm svartpeppar salt 50 g smör, till stekning