pesto

pesto

Ramslökspesto

Ramslökspesto

50g pinjenötter. 20g ramslök ca 15-20 blad. 1/2- 3/4 dl riven parmesan. 1 dl rapsolja. salt, peppar
Ramslökspesto – recept

Ramslökspesto – recept

300 g färsk ramslök. 1 dl lättrostade pinjekärnor. 75 g riven parmesanost eller västerbottensost
Kebabsås

Kebabsås

Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 2 dl majonnäs 1/2 dl vatten 1 tsk kebabkrydda salt Strösocker
Ernsts svenska pesto

Ernsts svenska pesto

1 knippe färsk bladpersilja 1 knippe dill 1 knippe gräslök 250 g solroskärnor, rostade 400 g Västerbottensost rapsolja 1 citron salt peppar
Ruccola- och basilikapesto

Ruccola- och basilikapesto

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 dl olivolja , kallpressad 100 gram rucola , färsk 1 kruka(or) basilika , grön 1 dl pinjenötter , skalade 1 st vitlöksklyfta(or) 1 dl ost , parmesan, riven 1 odefinierad citronsaft , några droppar 1 odefinierad svartpeppar , nymalen 0,5 tsk salt , ca Redskap 1 st stavmixer Köp receptet