kyckling

kyckling

Rabarberkyckling

Rabarberkyckling

  600 g Kyckling (lårfilé eller bröstfilé). 1  2 msk Koncentrerad kycklingfond.   600 g Kyckling (lårfilé eller bröstfilé)
Lasagne med kyckling

Lasagne med kyckling

Skär kycklingköttet i mindre bitar. Eller strimla färskt kycklingkött. Fräs kycklingkött (om du valt att laga med färskt kycklingkött annars kan du tillsätta färdiggrillat kött senare) med svamp och lök i en stor gryta med olivoljan
Currykyckling med ris

Currykyckling med ris

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kycklinggryta 1 st rödlök(ar) 1 st röd paprika 1 msk rapsolja 550 gram strimlad kyckling 2,5 msk gul curry 1 tsk paprikapulver 3 dl vispgrädde 1 dl crème fraiche 1 msk kycklingfond 0,5 msk japansk soja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 3 dl basmatiris , 4 port
Kycklinggryta med dijon, grädde och dragon

Kycklinggryta med dijon, grädde och dragon

500 g kycklinglårfilé 50 g smör 350 g purjolök 2 gula lökar 2 dl syltlök 1 msk torkad dragon 4 msk dijonsenap 4 dl kycklingbuljong, utspädd 4 dl vispgrädde 1 kruka färsk dragon, bladen, grovt hackade 1 fänkål 2 msk olivolja 1 citron, finrivet skal saft 100 g färsk spenat salt
Kycklingkebab med pitabröd

Kycklingkebab med pitabröd

600 g kycklinglår utan skinn. marinad2 tsk malen spiskummin 2 tsk paprikapulver 1 msk sambal oelek 1 klyfta vitlök, pressad 1 msk olivolja salt svartpeppar