fläskfile

fläskfile

  • 28 Recept
Helstekt fläskytterfilé med gremolata och italiensk potatissallad

Helstekt fläskytterfilé med gremolata och italiensk potatissallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fläskytterfilé 600 gram fläskytterfilé 0 salt 0 svartpeppar 1 tsk torkad timjan 1 msk olivolja 1 msk Mat & Bak smör Potatissallad 1 kg delikatesspotatis 125 gram körsbärstomater 1 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja 1 st rödlök(ar) 0,5 kruka(or) persilja 0,5 st citron(er) 75 gram grana padano 1 msk olivolja 0 salt 0 svartpeppar 65 gram ruccola Gremolata 0,5 kruka(or) basilika 0,5 kruka(or) mynta 0,5 kruka(or) persilja 1 klyfta(or) vitlök 0,5 st citron(er) 3 msk olivolja 1 tsk chiliflakes 1 krm salt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Enkel fläskfilégryta med senap och champinjoner

Enkel fläskfilégryta med senap och champinjoner

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram fläskfilé(er) 150 gram champinjoner , 150-200 1 tärning(ar) grönsaksbuljong 2 msk kalvfond 2 dl vatten 2 msk grovkornig senap 5 dl crème fraiche 0 salt 0 peppar 0 smör Köp receptet
Schnitzel med pommes och örtkräm

Schnitzel med pommes och örtkräm

4 skivor fläskfilé, eller kalvfilé (400 g) 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 2-3 ägg 1 dl vetemjöl 4 dl pankoströbröd smör, till stekning olja, till stekning
Fläskfilégryta med oliver och kapris

Fläskfilégryta med oliver och kapris

600 g fläskfilé 1 klyfta vitlök, lätt krossad med skalet kvar olivolja, till stekning smör, till stekning salt peppar 1 dl vitt vin 1 msk dijonsenap 0,5 dl kapris 100 g gröna oliver, hackade 2 dl vispgrädde 2 dl färsk bladpersilja, hackad 2 salladslökar, skivade
Italiensk marinerad fläskfilé

Italiensk marinerad fläskfilé

Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning. Sätt ugnen på 125 grader. Putsa, salta och peppra filéerna
Dubbelmarinerad fläskfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé

Måste bara tipsa er om det här supergoda sättet att tillaga fläskfilé på. Jag gjorde detta recept som jag hittade i Zetas broschyr "Mat för minglare" när vi hade kalas för dottern härom helgen