6 1 kg kokt, kall potatis ca 20 g ruccola 4 soltorkade tomater i olja 1 dl olivolja 2 msk balsamvinäger 1 tsk dijonsenap 3 krm nymald svartpeppar 1 tsk salt 100 g valnötskärnor 50 g färsk parmesanost Lägg till i inköpslistan
potatis. potatisen i mindre bitar. potatis. Koka potatisen i salt vatten (2 tsk per liter vatten. Jag gillar denna sallad för att den har olika texturer – här blandas kokta
Skala och strimla potatisen fint, gärna i matberedare eller med en mandolin. Blanda samman potatisen med lök, dragon, dill, salt, peppar och ost i en skål
4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Häll av vattnet och låt potatisarna svalna en aning. Under tiden potatisen kokar. Blanda grönsakerna med den grovskurna potatisen, blanda i resten av marinaden och strö över lite flingsalt