Ingredienser Portioner. 40 st små Botten 200 g mandelmassa 1 äggvita från ett medelstort ägg (en äggvita motsvarar ca 60 g) Fyllning 50 g mörk choklad (gärna 70 %) 125 g smör eller margarin 1 1/2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 äggula Garnering ca 150 g mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Ingredienser Portioner. ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Dessa ljuvliga cupcakes kan serveras såväl på barnkalas eller till bröllop. Frostingen blir luftig och söt med marshmallow fluff och inte fullt så kompakt och tung en vanlig smörkräm kan bli till cupcakes
Det här receptet är från Leilas underbara bok "A Piece Of Cake", dom kanske ser lite krångliga ut men följ receptet så kommer det att bli precis som du tänk dig
Fannyskakburk - Du får ta en kaka till, om du vill!