Saffran. Nä, jag kunde inte hålla mig längre utan körde igång med säsongens första saffransbak idag. Jag gjorde det enkelt för mig och gjorde vanliga saffransmuffins men enkelt behöver absolut inte betyda tråkigt för dessa muffins med blev otroligt saftiga och goda
Jul, jul, jul, åh vad jag älskar jul. I lördags bakade jag lussekatter och saffransbullar med härlig vaniljfyllning och ni kan ju tänka er hur gott det luktade i huset
För nån vecka så blev det av. Rabarbercurd. För er som gillar syrligt så är det kanon att ha på sina nybakta scones eller varför inte fylla sin midsommartårta med rabarbercurd,jordgubbar och grädde
Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5