Bollar, biffar och burgare

Bollar, biffar och burgare

Svamp och bönbiffar med sås

Svamp och bönbiffar med sås

2 dl torkade svarta bönor som du blötlägger och kokar själv i förväg. 100 g champinjoner, finhackad. 3 st vitlöksklyftor
Portabelloburgare med karamelliserad lök, tryffelkräm och grönkål

Portabelloburgare med karamelliserad lök, tryffelkräm och grönkål

salt och peppar. 4 stora portabellosvampar 2 msk smör eller mjölkfritt margarin 0,5 kruka gräslök 4 hamburgerbröd 2 stora gula lökar 3 msk rapsolja 1 dl öl 4 skivor ost, t ex präst eller vegansk 3 stjälkar grönkål 1 msk olivolja 0,5 citron 2 dl havre fraiche eller crème fraiche 1 klyfta vitlök 1 msk tryffelolja salt och peppar
Parmesanpanerad aubergineburgare med mandel

Parmesanpanerad aubergineburgare med mandel

4 Burgare 1 aubergine 1/2 dl vetemjöl 1 ägg salt och peppar 2 dl riven parmesanost 1 dl mandel 3 msk olivolja Tillbehör 1/2 rödlök 1 tomat 125 g mozzarella 65 g ruccola 4 hamburgerbröd (eller 8 skivor levainbröd, för 4 port) Lägg till i inköpslistan