För ett tag sedan hittade jag ett enkelt och gott recept på fyllda paprikor, på Lotta Lundgrens blogg,"Om jag var din hemmafru", som jag gjorde en variant på
Plötsligt kändes mina frösådda pelargonsticklingar inte så rätt i tiden längre. Receptet som jag har utgått ifrån till den här pizza/pajen vad man nu skall kalla det, har jag hittat för länge sedan i ett pirkkablad
Det är många som klagar på att de skulle vilja äta mer grönsaker men att barnen är skeptiska. En idé kan då vara att försöka introducera grönsaker lite "i smyg" genom att spä ut barnens favoritgrytor, såser mm med grönsaker
De där två Bosarpkycklingarna som vi redan skrivit flera gånger om att vi ätit på (Kyckling cordon bleu och kycklingsoppa, samt att vi förstås gjorde en favorit, kycklingbitar i ugn på de lår- och vingbitarna, har vi nu gjort åt sista kycklingfiléerna på i en kycklingcurry-wok
Men eftersom jag sedan flera år tillbaka äter mejerifritt, anpassade jag denna rätt efter mina behov genom att laga den med mitt recept på glutenfria pasta/lasagneplattor och kokosgrädde istället för crème fraiche
Catarinas frallor ser dock godare ut än mina vilket kan bero på att jag skippade kokosnötsmjölet eller så beror det på att jag hade mer zucchini i mina då receptet säger 1 1/2 dl finriven vilket kan vara lite svårt att mäta
Det här brödet har jag gjort en gång tidigare, men jag glömde skriva ut mängden på kesellan, tack till Sofie, en av mina läsare för att du kommenterade det