Ställ tillbaks alltihop i plastkärlet och frys tills sorbeten blivit fast. Tillsätt citron- och limesaft, häll blandningen i ett plastkärl och ställ i frysen tills den börjat stelna
För över till kyld form och frys tills glassen är fast. Den här glassen kan mycket väl vara den godaste jag vet – trots att den kom till helt av misstag
Att göra egen glass är en såndär sak som jag drömt om att kunna göra själv sen jag vara liten - att kunna bestämma smak själv och kunna proppa vaniljglassen med chokladbitar vad väl det som motiverade mest
Dessutom gör jag glassen på grädde som jag vispar och därmed gör konsistensen extra krämig. En favoritglass i repris är just vad detta inlägg kommer att handla om - min krämiga lakritsglass med brynt smör
Frys blandningen i en glassmaskin eller i en bunke. Och idag tänkte jag bjuda på en liten annorlunda men lyxig sorbet, och till det kanderade rosenblad