Ingredienser pajdeg. Gör så här - pajdeg. Degen räcker väl till en normalstor paj på cirka 26 cm i diameter. Förgrädda pajskalet 10 minuter i cirka 200 grader
Pajskal. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Häll fyllningen i pajskalet och grädda i ca 20 min tills fyllningen har stelnat och fått fin färg
Här kommer ett fantastiskt gott recept på en jättegod matpaj. Matpajer kan variera i en oändlighet och det är även så lätt att ta med sig eller bjuda på
Servera pajen tillsammans med en sallad. Tryck ut pajdegen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Nagga pajdegen med en gaffel och förgrädda 10 minuter i mitten av ugnen. Häll försiktigt blandningen i formen och grädda pajen i mitten av ugnen tills fyllningen stelnat och fått fin färg, ca 25 minuter
Men här kommer ett recept på ett supersmarrig kycklingpaj. Pajdeg. Häll i pajskalet. Pajdeg. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp. Tryck ut pajdegen i en pajform ca 23 cm i diameter
Strö över pajen vid serveringen ihop med persilja. Ta upp och tryck ut pajdegen i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt pajskalet vila i kylen, ca 30 minuter. Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda i mitten av ugnen, ca 10 minuter. Strö över hackade cashewnötter och grädda pajen i nedre delen av ugnen ca 25 minuter eller tills äggstanningen har stelnat och fått fin färg
Lägg mjölet i en skål och tillsätt vatten, lite i taget, under omrörning. Rör tills smeten är slät. Tillsätt äggen, ett i taget, och till sist mjölk och margarin