Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis Sås 1 ask färsk dill (à 20 g) 1 dl lätt crème fraiche 1/2 dl majonnäs salt peppar Grönsaker 250 g små ärter Torsk ca 600 g torskfilé 1 msk olja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
1 kg räkor med skal1 stor gul finhackad lökSmör4 tsk curry1 tsk paprikapulver1 stor strimlad purjolök200 g champinjoner4 stjälkar blekselleri1 röd paprika3 msk vetemjöl2 dl vatten1 fiskbuljongtärning3 dl grädde1 stor vitlöksklyftaKajennpeppar CitronDillSkala räkorna. 1 fiskbuljongtärning
Till 2 personer. En halv hackad purjolökEtt tinat torskblock2 msk kaviar på tub2 msk dill ( hackad)1,5 dl riven stark ost1 dl cremefraiche 1,5 dl grädde Lite salt och citronpeppar Kokt potatis Valfri salladBryn löken och i med torsken som du skär i mindre bitar
Nu är det dags för veckans receptutmaning för mig och Jenny´s matblogg igen. Vi hade planerat ”påsktema” så redan förra veckan var jag inne på röda korset i Borgholm och letade rekvisita, som till synes inte syns så värst mycket på bild här ändå