Detta brödet är en LCHF-variant, jag har utgått från ett gammalt recept som finns på bloggen (som i grunden är hämtat från 56kilo. Kesobröd med hasselnötter och chiafrön (ca 8 bitar). 3 msk vetekli (kan uteslutas om du vill göra brödet mer strikt). Det är lagom om brödet är ca 1-1 1/2 cm tjock. Grädda i 200 gradder i ca 15 minuter, tills brödet fått fin färg. 3 msk vetekli (kan uteslutas om du vill göra brödet mer strikt)
Jag tycker om paj, och det är väldigt lämpligt att ha i matlådan med sig till jobbet. Jag är en riktigt "matlådeperson", jag kan utan problem på mina två händer räkna antalet gånger jag äter lunch ute varje år
Supergott LCHFbröd med zucchini och frö. Dessa två ingredienser är nästan ett måste i LCHF bakverk. Ett bröd som du kan äta med olika pålägg och gör dig mätt mycket längre
Dessa spröda knäckebröden av olika sorters fröer är gudomligt goda och inte alls så svåra och göra. Låt dem svalna och lossa försiktigt bakplåtspappret från bröden
Receptet hämtat från boken "Baka matbröd med LCHF" av Marianne Andersson. Baguetterna innehåller finriven zucchini/squash vilket ger brödet en god saftighet