Jag tog ut mina efter 13 min och lät dem eftergräddas under en bakduk och de blev lite för torra. Gjorde proteinmuffins med smak av banan och choklad nyligen (här) och idag var det dags igen men med lite små ändringar
Min väninna Ida introducerade mig till proteinpulver förra sommaren och sedan dess är jag hooked på Body Science Vassleproteinpulver som finns i flera riktigt goda smaker, där favvon helt klart är Päronsplitt som jag blandar med kvarg och äter till mellanmål
Idag bjuder jag er på fiskbiffar, den här gamla ryska/sovjet traditionen att äta fisk på torsdagar. ). Men jag vill gärna förflytta mig till ett annat land i denna smakupplevelse, nämligen Thailand
To the pancake. 1 ägg / egg100-125 g keso / cottagecheese1 msk fiberhusk / tbsp psyllium husk1 nypa vaniljpulver / pinch of vanilla powder1 nypa salt / pinch of salt
Igår hade vi lite gäster över och veckan som varit har inneburit en del sötsaks intag. Älskar ju att fika och baka och det innebär ju givetvis att smaka när man bakar och sedan äta lite av det man bakar
Bröd är något som är riktigt kul att göra. Jag har ändå sedan liten fått baka bröd tillsammans med min pappa som är bagare så jag har det lite "i blodet" kan man säga
Här kommer recept på alla komponenter som gjorde middagen som jag beskrivit i de senaste inläggen. Jag tycker att alla smaker passade väldigt bra tillsammans men det går ju självklart att variera innehåll
För inspiration till recept, se här. Jag har faktiskt aldrig bakat pitabröd tidigare, men det blev riktigt goda och känns betydligt bättre än de man köper i butik